Fashion

Trussardi’s nieuwe zonnebrillencollectie

Dinsdagavond 12 oktober was Fashionscene in de P.C. Hooftstraat om in de boutique van modelabel Trussardi de nieuwe collectie zonnebrillen te bewonderen. De zomercollectie van Tru Trussardi Eyewear zag er zo goed uit dat we nu alweer verlangen naar de zomer.

Het was voor het eerst dat Tru Trussanrdi Eyewear haar zonnebrillen collectie in Nederland lanceerde. Voor die speciale gelegenheid had het label dan ook flink uitgepakt. Er waren hapjes en drankjes in overvloed, Tanja Jess was aanwezig om de nieuwe collectie in te luiden en we mochten allemaal een zonnebril uitkiezen. En dat viel nog niet mee; er was zo veel keuze.

Er werd door iedereen dag ook driftig gepast. De zonnebrillen waren over het algemeen vrij groot en we zagen modellen varierend van jaren ’70 tot het pilotenmodel. Goud, zilver, zwart, bruin en bordeauxrood wisselden elkaar af in de monturen van de brillen.

Behalve de zonnebril naar keuze (die naar ons wordt opgestuurd) kregen we ook nog een goodiebag. Daarin een fles Disaronno en een mooi Trussardi notitieboek. Kortom we hebben genoten tijdens onze geslaagde afterwork party.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top