Fashion

H&M opent megastore in Parijs

Afgelopen week opende H&M een gloednieuwe flagshipstore in Parijs. Het nieuwe filiaal ligt aan dé grootste winkelstraat van Parijs, de Avenue des Champs Élysées. Fashionscene's Tess was bij de spectaculaire opening.

Tussen alle chique, high-end modelabels die ik zag tijdens de Paris Fashion Week was de store opening van H&M een welkome afwisseling. H&M had het groots aangepakt. Honderden internationale modemensen vulden de winkel. Bovendien kwamen ook fotograaf Patrick Demarchelier, actrice Lou Doillon en ontwerper Nathalie Rykiel even langs voor de party.

Er was het driedubbele aantal personeelsleden in de winkel aanwezig en allemaal waren ze keurig uitgedost in zwart/witte pakjes. Er werd continu rondgegaan met champagne en fancy hapjes. En het allermooiste was: er kon diezelfde avond alworden geshopt! Bovendien kreeg iedereen 25% korting op de gehele collectie. Deze verleiding kon ik niet weerstaan. Ook de dames van de moderedactie van de Nederlandse ELLE, die ik er tegenkwam, waren naar hartelust aan het shoppen.

De opening duurde tot 01.00u 's nachts dus ik heb heerlijk genoten van mijn avondje midnight shopping. Ik ging naar huis met drie hippe jurkjes en twee paar leren handschoenen. Ik werd nog door H&M gevraagd of ik voor de camera wilde vertellen wat ik had gekocht en waarom. Ze vroegen met wat mijn stijl was en ik heb zelfs een van de jurkjes aangetrokken. Het filmpje heb ik helaas nog niet kunnen vinden, maar ik houd Youtube en de H&M-site in de gaten.

Hippe dame....

Opvallende types...

Bij het verlaten van de H&M party kreeg ik nog een leuke goodiebag. Een hippe ketting en een bijpassende armband. Wat een topfeestje! Leuk om zoiets ook een keer in het buitenland mee te maken.

Mocht je binnenkort naar Parijs gaan; de H&M ligt an de Avenue des Champs Élysées nummer 88.

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top