Fashion

Slipjes op de catwalk in Milaan

Attentie! We hebben een belangrijke mededeling! Neem als de sodemieter een abonnement op de sportschool, want volgend jaar zomer gaan we met de billen en benen bloot. Letterlijk!


Wie volgend jaar de hotste trend wil dragen moet wel heel strakke bovenbenen en billen hebben. Konden we de minirok nog wel handelen, dit gaat ons echt een stapje te ver. Op de catwalk in Milaan zijn broeken deze week de grote afwezigen. Het zijn slipjes en luiers waarin we onze billen moeten hijsen volgend jaar zomer. Snap je nu waarom je als een gek de sportschool in moet duiken? Juist, zonder topmodelbenen ziet het er niet uit!


Miuccia Prada, een van de grootste trendsetters, heeft een passie voor slipjes. En omdat zij er een passie voor heeft, gaan wij het volgend jaar allemaal dragen.  Ohnee wacht, proberen te dragen. Ze stuurde bijna alle modellen in slipjes de catwalk op. De enige afwisseling waren een paar bikershorts en een legging tot op de knie. Aaaaaah! Leuk voor in de slaapkamer en op het strand, maar daar stopt het dan ook.

Gucci en Dolce&Gabbana hadden er deze week trouwens ook een handje van om modellen zonder broek of rok de catwalk op te sturen. Dankjewel Lady 'ik-draag-nooit-broeken' Gaga, grrrrrr. (Marieke)

d&g

Dolce&Gabbana

PRada

Prada

gucci

Gucci

Foto's: Style.com

Deel dit artikel
Back to top