Fashion

LFSR shoptip 3: Spitalfields deel 2

Speciaal voor Fashionscene reisde ik af naar hartje Londen om verslag te doen van de leukste winkelgebieden. Gisteren kon je de shoppingstips in Knightsbridge en Chelsea lezen, vandaag die in Spitalfield. Ben je een undergroundfan, check dan snel hieronder...

 

Vanochtend kon je deel 1 lezen over het report van Spitalfield. Vanavond dus deel 2!

 

Darimeya

Wil jij het ultieme jurkje scoren, sjiek of casual: het zit er allemaal tussen. Een little black dress met een grote witte strik, een zwarte jurken met katjesprint, jurken met muffins erop (hoe Engels?), herten, hartjes, aardbeien en zelfs kamelen hangen tussen de rekken. Ook kun je hier kleurrijke vesten kopen, bijvoorbeeld de roze/rode met ijsberen en rode strikjes, of een top met speelkaarten erop. Je moet er wel van houden, maar origineel ben je wel.

Darimeya, 33 Kensington CH Street, Londen (Spitalfields)

Website: http://www.darimeya.co.uk/

DarimeyaBrillen shoppen op Kensington CH Street

Hurwundeki

Collega Minou scoorde hier een superwollige lange vest. Op de bovenverdieping kun je vintage vinden, in de kelder (niet voor mensen met claustrofobie) vind je warme vesten, casual jurken en enkellaarsjes.

Hurwundeki, 98 Commercial Street, Londen (Spitafields)

Website: http://www.hurwundeki.com/

HurwundekiHurwundeki

Rondom de markt zijn ook heel veel vintagewinkeltjes te vinden als..

 

Absolute vintage

Heel veel vintage laarzen, pumps en sandalen maar ook tassen, riemen en jurken. Het is er altijd druk en je kunt makkelijk duizelig worden van het grote aanbod. Door de bomen zie je het bos niet meer...

Absolute Vintage,15 Hanbury Street, Londen (Spitalfields)

Vintage heaven

Gekke jurkjes voor leuke prijsjes. Wil jij je eens als een ware prinses kleden, dan moet je hier zeker eens naar binnen gaan.

Vintage Heaven,

This Shop RocksVintage Heaven

 

Junky Styling

Oude kleren worden gerecycled tot nieuwe stukken. Zoals een jurkje dat vroeger een mannenpak was of een tas op een schoenzool.

Junky Style,12 Dray Walk, Londen (Spitalfields)

 

Rokit

Twee zaken vol met vintage kleding, voor mannen en vrouwen.

101-107 Brick Lane, Londen (Spitalfields)

Klik hier voor alle vintagezaakjes rondom Spitalfield….

Check Fashionscene morgen voor interessante streetstylepics gemaakt in Brick Lane, de straat waar modellen worden ontdekt. (Elisah)

Met dank aan Juliette de Swarte

Deel dit artikel
Back to top