Fashion

Blue Blood: Casual met stijl

Blue Blood SS07

Blue Blood SS07

Blue Blood SS07



Blue Blood SS07


Zaterdag, 29 juli 2006. Blue Blood. Het jeanslabel is voor de not-knowers dé New Luxury must-know van dit moment. Vandaar dat er bij de show een dozijn BN-ers was open getrokken. Tegenover mij zat, fan van het eerste uur, Nicolette van Dam. Daarnaast prijkten ook Mari van de Ven, Dyanne Beekman, Maria Kooistra en ontwerper Jan Taminiau op de eerste rij. Het was een hoop over en weer gezwaai, maar daarna kon de show gelukkig beginnen.

De choreografie van de show van Blue Blood werd gedaan door Tony Jones. Hij is terug en hoe! Niet alleen de ontwerpen waren dit keer geweldig, maar ook de hele show (lees: show met de hoofdletter S) eromheen. De modellen kregen allemaal een kleine opdracht mee; één model was aan de telefoon, de ander keek een ander model na, eentje keek de zaal in (wat een nogal vreemd effect geeft, aangezien zij ons toch niet zien door het felle licht..).

Zwarte wapperende waaiers overal. Het is warm binnen, maar de muziek dendert zo lekker door dat we met open mond genoten van Blue Blood. De shirts zijn veelal bedrukt met in wirwar los getypte letters. Veel zwart, wit en natuurlijk jeans. Veelal dark denim, maar af en toe kwam er een used paar voorbij. Toelopende pijpen, hoge tailles ook een brede riem in de taille. Hoewel Blue Blood voor dames niet echt vrouwelijk is, zaten er toch feminiene accenten tussen. Tevens zijn sleehakken en afrohair nog steeds in the picture. De details bij Blueblood zijn hemels. Een kubustas, lange leren handschoenen, hoofdtooien en de glitter bootschoen.

Helemaal top! Casual met stijl. Klik hier voor de Fashionpics van Blue Blood.

Tekst: Anne-Ro Klevant Groen

Deel dit artikel
Back to top