Fashion

TASCH

TASCH

TASCH

TASCH

TASCH

TASCH

Een drukke fashioncrowd vormt een obstakel in de Korte Leidsedwarsstraat te Amsterdam voor voorbijgangers, fietsers en brommers. De smalle zijstraat van Jimmy Woo is gevuld met uitgenodigden voor de derde TASCH collectie van Natascha van der Wissel (zie bovenste foto). Het loopt weer fashionable uit, maar iedereen blijft enthousiast wachten.

Eenmaal binnen brengt de hostess ons naar een goed plekje langs de verlichte catwalk voor ongestoord kijkplezier, zonder achterkanten van hoofden om onze uitzicht te blokkeren. Tevreden nemen we plaats, terwijl Natascha even tevoorschijn komt vanuit backstage om keurig een rondje te doen langs de VIP en pers, ondanks de bijbehorende stress en drukte voor een show.

De muziek springt over naar Gwen Stefani´s ´What Are You Waiting For´; het wachten is voorbij, TASCH maakt haar entree op de catwalk! Als kickoff van de show komt het eerste model met een grote Alice in Wonderland klok in haar handen en Hello Kitty oorwarmers, de rest volgt. Op een speelse, flirtende wijze presenteren de modellen de creaties van Natascha met Japanse parapluutjes, waaiers en vuurwerk sterretjes. Een leuke afwisseling in plaats van de serieuze catwalkers die wij gewend zijn tijdens shows én geheel passend bij de collectie.

De meest knallende, kleurrijke ontwerpen komen voorbij, alsof we beland zijn in Harajuku, Tokio, dé überhippe Japanse wijk. Een eclectische mix van felle kleuren, stoffen en stijlen zorgt voor een vrolijke collectie zonder een fout circus effect, een mission complete! We spotten geen enkel basic kledingstuk, alleen maar opvallende designs als leggings gesierd met pop art prints en dikke horizontale strepen, kleurrijke Oosters/Indiase loszittende bovenstukken met vleermuismouwen, veel knip -en vlechtwerk in de topjes en patchwork rokken. De speelse accessoires, als rode plateauschoenen, 80´s scanbril en Hello Kitty sokjes, maken de ´ladies´ TASCH outfits helemaal af.

Onze persoonlijke favorieten zijn de babydoll top met lange, zwierende punten en de satijnen kimono met Oosterse bloemen. Deze gaan van onze notitie blok, naar onze musthave verlanglijstje! Een TASCH pakket zal heel mooi staan onder de kerstboom..

Ga snel door naar onze Fashionpix voor meer foto´s van de modeshow én de afterparty!

Beeld door Marcelo Reyes-Pinto

Deel dit artikel
Back to top