Fashion

Sex and the Zara


















Menig Nederlandse vrouw heeft het zwaar nu het einde van de populaire televisieserie ‘Sex and the City’ in zicht is. Gelukkig werd deze treurige happening in stijl afgesloten met de eerste van een serie spetterende afscheidsfeesten. De aftrap was voor het Tilburgse poppodium 013. Fashionscene was nieuwsgierig en wilde ook wel eens een avondje het leven leiden van Samantha, Carrie, Charlotte en Miranda.

Bij binnenkomst om 22.00 uur was het aan DJ Billy the Clit om het aanwezige publiek alvast wat op te warmen. Langzaamaan stroomden de echte SATC fans binnen, gekleed in de zoete Carrie look-a-like outfits, van tuttige petticoats tot onschuldige babydolls. De hardcore fashion ladies hadden allemaal een bezoekje gebracht aan de Spaanse modeketen Zara, want het Zara virus overheerste. De echte fashionista’s wisten zich meteen naar de bar te verplaatsten om daar een paar cosmopolitans te verorberen. Deze alcoholische verrassing zorgde voor nog meer feestvreugde, hoewel er toch iets miste. Al snel kwamen we erachter wat het feestgedruis incompleet maakte: mannen. Toch kunnen we het ze niet kwalijk nemen dat zij zich verre van dit soort gefeest houden en storten we ons op wat vrouwen altijd doen: kijken en bekeken worden.

Rond middernacht trakteerde de oer-Hollandse souldiva Natasha Bright ons op een optreden. Zij zong de longen uit haar lijf en het ijs leek gebroken. Iedereen voelde zich helemaal SATC en swingde erop los. Na dit spetterende optreden volgde de modeshow. Modellen verschenen in prachtige creacties van Hans Ubbink, eerst casual wear en daarna opvallende avondkleding. Bijzonder waren de meters hoge hakken van Christian Dior. Als toetje flaneerden de mooie dames en heren in elegante lingerie om je vingers bij af te likken.

Daarna was het weer de beurt aan de DJ’s om de avond te laten swingen en shaken. De Sex and the City Farewell Party duurde tot in de kleine uurtjes. Fashionscene peilde eigenhandig het fashiongehalte, dat waarschijnlijk nog nooit zo hoog is geweest in Tilburg! Hiernaast vind je de foto’s van de beste SATC fashionista’s.

Deel dit artikel
Back to top