Fashion

Win een figurantenrol op Ibiza!

Ibiza staat bekend om de witte stranden, de geweldige hippiekleding, tassen met franjes en de wilde feesten. Maar vanaf dit jaar staat Ibiza ook bekend om de Nederlandse film Verliefd op Ibiza met onder andere model Kim Feenstra en actrice Gigi Ravelli. Nou mogen wij namens bikinimerk Agua Bendita een figurantenrol in de film weggeven, waarvoor je naar Ibiza vliegt!

Agua Bendita bikini

Voor de film van Johan Nijenhuis (onder andere van Goede Tijden, Slechte Tijden, Costa en Alles is Liefde) worden natuurlijk de leukste kledingmerken gebruikt die helemaal bij de Ibiza-feeling passen. Het bikinimerk dat hiervoor gekozen is, is Agua Bendita. Gigi Ravelli speelt hier namelijk de rol van een bikini-ontwerpster in en daarvoor zullen de handgemaakte bikini's van dit merk gebruikt worden.

Speciaal voor de film heeft Agua Bendita bij hoge uitzondering een elftal bikini's flink afgeprijsd! Als je een bikini aanschaft, doe je uiteraard automatisch mee met de figurantenactie. Doe je dat niet hebben wij onderstaande actie voor je! Bekijk hier de afgeprijsde bikini's.

barrefaeli

Win een reisje naar Ibiza!
Wil jij graag voor vier dagen naar Ibiza voor een figurantenrol? Doe dan mee met deze actie, want wij mogen namens Agua Bendita de rol en vier dagen inclusief reis en verblijf weggeven! Wat moet je doen om te winnen? Vul dit aanmeldformulier volledig in of koop een Agua Bendita bikini met korting! Let op: je moet beschikbaar zijn van 31 mei t/m 3 juni.

Win

Over de film
Elf mensen, vier verhalen en één eiland. Iedereen komt met een eigen plan naar Ibiza. Maar wat blijkt: in essentie staat iedereen voor dezelfde uitdaging. Op lichtvoetige en komische wijze ondervinden vier koppels het universele verlangen iets te zijn wat niet haalbaar is, en zullen ze moeten uitzoeken wat daarvoor in de plaats komt.

De film zal in voorjaar 2013 uitkomen en de landelijke première zal op Valentijnsdag zijn.

Meld je hier aan!

Deel dit artikel
Back to top