Fashion

Fashionscene's Choice: (ex)Barcelona virgin

In Fashionscene's Scrapbook sneaken jullie backstage bij de redactie, maar in Fashionscene's Choice leren jullie de editors kennen. Deze week is het weer de beurt aan FS's Daphne. Zij kwam erachter dat ze nog nooit in Barcelona was geweest en besloot meteen actie te ondernemen.

Barcelona

Ik houd van tripjes, ik houd van steden, ik houd van stranden, ik houd van Spaans (in ieder geval enorm van Spaanstalige muziek! en ooit -na mijn studie- zal ik het vloeiend spreken), ik houd van alle landen die zuidelijker liggen -en dus warmer zijn- dan Nederland, ik houd van shoppen, ik houd van tapas en ik houd van cava, cocktails en sangria! Waarom, maar dan ook echt wáárom(?!?) ben ik nog nooit in Barcelona geweest?

Daphne

Budget please

Dit is wat ik dacht en na een paar uur rondsurfen op websites met goedkope vliegtickets was het weekend Barcelona geboekt samen met mijn mede Barcelona virgin. Gaan zouden we! En omdat we een zeer krap budget hadden, werd het een hostel(aanrader!) en géén shoppen (Jaja, "de Zara dáár", I know, volgende keer) en vooral gratis bezienswaardigheden! En dat is geen straf in zo'n prachtstad! Het resultaat? Internationale vrienden, de hele dag rondslenteren door de prachtige calles, in het mooiste park liggen, tapas-tapas-tapas smullen en liters sangria. Alleen nog een stralende zon en die was er, hè gezellig, ook bij! Nu behoor ik ook tot de Barcelona lovers! Yay!

En een shopping in de stijl van mijn Barcelona trip:

Barcalona shopping

1. Groene minimum top, € 54,95 van Zalando.

2. Mango sheer maxi skirt, € 46,64 van Asos.

3. Coral jeans van Only, € 69,95 van Zalando.

4. Nelly accessoires necklace, € 17,95 van Nelly.com.

5. Asos peplum top, € 33,33 van Asos.

6. Groene Nelly pumps, € 79,95 van Nelly.com.

Hasta pronto Barcelona! Heb jij deze stad al een bezoekje gebracht?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top