Fashion

Shop de Julia Sarr-Jamois look

Julia Sarr-Jamois is nog maar net 23 jaar en heeft naast haar dream fashion job bij Wonderland magazine de status van internationaal mode icoon. Als streetstyle muze verschijnt Julia altijd in inspiratievolle looks waar wij van gaan watertanden. Wij waren benieuwd hoe ze dit doet en verdiepten ons in haar stijl.

julia

Fluffy love

Julia begon haar carrière als model en liep daarnaast stage bij onder ander i-D Magazine. Vanuit haar stages is ze doorgerold in de fashion bizz.  Nu is ze naast styliste en fashion editor een gewild target van streetstyle fotografen. Dit door Julia haar liefde voor kleur, print, fluffy stoffen en dan allemaal met elkaar gecombineerd. Samen met haar grote fro -die ze heeft door haar Senegalese roots- maakt dit alles haar een showstopper. 

juliacollage

Haar drie can’t live without items van het moment zijn: grijze cashmere truien, oversized vintage Levi’s jeans en loafers. Doordat bloggers dol op haar zijn zou je denken dat ze altijd dressed up de deur uitgaat. Julia vertelt dat dit eigenlijk niet zo is: "Wat ik normaal draag zou ik ook naar shows dragen het enige verschil is dat ik dan altijd hakken draag en normaal niet."

Wij shopten een aantal Julia Sarr-Jamois items.

acne equipment

Links: Acne Angora Crew Neck Knit € 190,00

Rechts: Equipment Hibiscus Silk Signature Shirt € 284,41

loafers

Topshop Maria Loafers € 35

jeans ombre

Links: ASOS Rich Vintage Boyfriend Jeans #13 € 46,15

Rechts: ASOS Ombre Blazer € 65,93

spectacle

Monki Ella Spectacle Case € 10

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top