Fashion

COS goes online

Eerst moesten wij voor COS moois naar Den Haag of nog verder, toen kwam het nieuws van COS in de Negen Straatjes en nu is er als klap op de mode vuurpijl een COS webshop geopend. Halleluja! Online on-trend en tijdloze items van kwaliteit shoppen kan dus nu gemakkelijk vanaf de bank.

De Zweedse keten blinkt uit in minimalistische en klassieke collecties voor dames en heren, die ook zeker gevoel hebben voor de trends. De items uit de COS collecties zijn kwalitiatief hoog, maar blijven betaalbaar. De fall/winter 2011 collectie van het zusje van H&M is weer even prachtig als wat we van de keten gewend zijn. De wintercollectie van COS is dus vanaf nu rechtstreeks naar huis te klikken.

cos wesbhop

Je shopt bij de COS online store herenlaarsjes, strak gesneden winterjassen, fijne breisels maar ook basic T-shirts, mooie sieraden en classy handschoenen. Voor € 6 wordt er een COS pakketje bezorgd, betalen kan met creditcards en tussen de twee en vijf werkdagen heb je de goodies thuis.

De cleane collectie kent voor ons veel favorieten maar we hebben ons best gedaan en kozen vier echte must-haves. Creditcard in de aanslag en shoppen maar!

cosdress cuff

Links: Cut-out hem dress € 69

Rechts: Matte gold cuff bracelet € 29

multi cost-shirt

Links: Multi knit jumper € 59

Rechts: T-shirt with pocket € 25

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top