Fashion

How to: stijlvol de herfst in

Over een paar dagen begint officieel de herfst, al is die natuurlijk al maanden aan de gang maar dat negeren we voor het gemak maar even. Positief aan de seizoenswisseling is legitiem mogen shoppen naar garderobe aanvulling. Een kleine paniekaanval heeft dat bij ons wel vaak tot gevolg. Want wij willen veel en wel nu.

knitwear

Two-tone sweater $ 56 Stylebymarina.com

Essentiële items

Het budget doet alleen niet altijd even flexibel mee. Investeren in een aantal goede basic  items (en wat on-trend spul omdat we toch bezig zijn) is ieder geval een must voor de start van een nieuw seizoen. Waar scoor je die? Bij de webshop Style by Marina zagen wij een vloed aan items die wij heel graag willen verwelkomen in onze herfstgarderobe. Essentieel en noodzakelijk zijn woorden die ons te binnen schieten.  

marina

Liefde voor stijl

De webshop Style by Marina bestaat pas sinds 2009 en is opgestart in San Francisco. De shop biedt unieke high-fashion items die in een kleine oplage worden geproduceerd. Het concept is simpel: kwalitatieve items die uit een liefde voor stijl zijn ontwikkeld. Style by Marina is daarom ook geliefd bij veel fashionbloggers en celebs. 

stylescrapbook marina

Andy van haar blog Stylescrapbook in blouse van Style by Marina

Bestellen maar

De prijzen van Style by Marina zijn niet heel onaardig voor je bankrekening. Voor tussen de 40 en 90 dollar heb je een heel mooi nieuw breisel in je kast hangen en met een gunstige dollarkoers zijn we praktisch een dief van onze eigen portemonnee als we niet zo af en toe een mandje moois zouden bestellen.  De verzendkosten variëren per bestelling.  

Een paar favoriete Fashionscene items die wij zeker binnenkort gaan bestellen zijn:

flapshirt chokers

Links: Flap detail shirt $ 59

Rechts: Metal choker $ 39

textured sweater pleatedmaxi

Links: Textured sweater $ 89

Rechts: Pleated maxi skirt $ 59

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top