Fashion

Shop Zweedse elegantie bij Rodebjer.com

Het Zweedse label Rodebjer heeft onlangs ons hart gestolen, geen logo’s, frutsels of andere tierelantijntjes maar perfect gesneden klassieke items aangevuld met trendgebonden stukken. Ondanks de expansiedrift van het merk is Nederland nog niet blessed met een verkooppunt. Gelukkig opende Rodebjer dit jaar een webshop waar je een gedeelte van  het elegante Zweedse label kunt bestellen.

rodebjer rood

Carin Rodebjer de oprichtster en hoofdontwerpster van het label brengt collecties met een sjieke uitstraling die moeiteloos overkomen. Zoals de Zweden dit als geen ander kunnen. Rodebjer past perfect bij ons voornemen om meer te investeren in kwaliteit dan in kwantiteit.  De prijzen liggen rond de € 50 euro voor een basic T-shirt, € 150 voor een blazer en € 300 voor een wollen jas maar dan heb je wel een perfect gesneden jas waar je zeker indruk meemaakt bij je modeminnende vrienden.

rodebjer

Een gedeelte van de Rodebjor collectie fall/winter 2011

In de Rodebjer webshop kan je ook shoppen op look. Handig want zo heb je in één keer een outfit die een paar seizoenen meekan. Onder het kopje Discover vind je een verzameling van inspiratie voor het label, bloggers met Rodebjer items, interviews met de ontwerperster, video en kijkjes achter de schermen.

Binnen 5 werkdagen wordt jouw wardrobe update van uit Zweden bij jou thuis bezorgd. De verzendkosten worden automatisch berekend als je jouw bestelling afrekent.

Fashionscene Favourites

rodebjer rodebjer jas

Links: Pup top € 98,32

Rechts: Algol € 328.33

suede broek rpail

Links: Aston suede € 175,06

Rechts: Volantis € 175

Op Nelly.com worden ook een aantal Rodebjer items verkocht. Deze webshop biedt gratis verzending dus zie je jouw must-have daar, bestellen maar!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top