Fashion

Webshoptip: LNAclothing.com

Het Amerikaanse label LnA verkoopt basics en dat zijn niet zomaar basics maar fashion-forward basis stukken in kwalitatief katoen die op de wish-list van niemand minder dan Kate Bosworth staan. Het doel van het California based duo is basics ontwerpen met een twist, goed doel vinden wij.

kate boworth lna kate moss lna

De fashionable Kate's in LnA links: Kate Bosworth rechts: Kate Moss

Lauren Alexander en April Leight geboren in sunny California begonnen in 2007 LnA. Hun label is onstaan uit het idee om het ideale herenshirt voor vrouwen te ontwerpen. In eerste instantie was het label dan ook alleen een T-shirt lijn met de perfecte fit, kleur en katoen. Toen Lauren en April media aandacht kregen in onder andere de Vogue en Nylon groeiede hun celebrity fan base enorm. En dit zorgde er weer voor dat jij en ik ook graag een LnA in de kast willen hebben hangen.

lna

lna jurk

Inmiddels ontwerpen de girls verschillende basic items maar wel altijd met een bepaalde edge. Een edge die bij ons erg in de smaak valt want wij willen eigenlijk gewoon alles uit de webshop hebben, hebben, hebben! Naast de damescollectie is er ook een herencollectie die volledig is geïnspireerd op de damescollectie (die weer in eerste instantie van herenkleding was afgeleid, volgen jullie het nog?).

De items hebben van het duo kan je met gemak up of downgraden, multi inzetbaar dus. Het label heeft ook een eigen LnA tumblr waar nieuwe ontwerpen op worden getoond maar ook andere inspirerende beelden van de designers.

Fashionscene Favourites

lna two tone lna silk

Links: Two tone dress $ 110,00

Rechts: Silk pocket tank $ 50,00

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top