Fashion

Webshoptip: Zoeandlola.com

Er is een nieuwe webshop in town Zoeandlola.com opende onlangs de deuren van haar online boutique. Bij de newbee shop vind je een fijne mix van gevestigde labels en jong talent. Draagbare basic items maar ook statement pieces als zijden playsuits en een oversized leopard sjaal waar we een beetje vlinders van in onze buik hebben.

zoe

We hebben dus weer een nieuw online adresje erbij om onze creditcard of bankrekening te misbruiken. Zoe and Lola is voor de moderne vrouw die kiest voor individualiteit en houdt van kwalitatieve fashion items. Voor de Zoe and Lola girl is stijl belangrijk en ze heeft oog voor detail, we hear you sister!

Labels die deze elementen in zich hebben zijn gevestigde merken als Designers Remix Collection en Twenty8Twelve maar ook opkomende labeltjes als het Zweedse NAKKNA en HOPE. In de webshop vind je ook het vernieuwende Surface to Air en de Signature lijn van Designers Remix Collection. Deze laatste wordt dit seizoen voor het eerst in Nederland gelanceerd.

zoezoeandlola

Mandje vol en klaar voor de bestelling? Voor € 8,00 wordt er een pakketje met Zoe and Lola goodies bij jou thuisbezorgd. Met code ZOEANDLOLA krijg je deze week 10% korting op je bestelling.

Wij kozen alvast onze lievelings uit.

surface dagmar

Links: Surface to Air leather alley ancle boots €355

Rechts: Merino Loose fit Cardigan Dagmar € 189

leopard jaslola

Links: Oversized mohair scarf Surface to Air €210

Rechts: Long Wool Blend Coat Designers Remix Signature € 500

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top