Fashion

Webshoptip: Hunkemöller.nl

De lingerieketen Hunkemöller showde onlangs voor de derde keer op de Amsterdam International Fashion Week. Door de energieke spring/summer show kregen wij zin om onze lingeriela weer eens flink te vullen dus namen wij een kijkje in de webshop van Hunkemöller.

hunkemoller

Bij Hunkemöller.nl vind je allerlei moois voor onder jouw outfit, om thuis in te relaxen of om op het strand mee te paraderen. On-trend ondergoedjes, klassieke lingerie, sexy ondermode, vrolijke bikini's bij Hunkemöller.nl kan je hier allemaal voor terecht en ook nog eens tegen een hele betaalbare prijs.

slipjes

De webshop is goed gesorteerd op productsoort, beha, slip, string maar ook badjassen en shapewear. Erg positief vinden wij de grote maten afdeling. De beha's van Hunkemöller gaan normaal gesproken al tot Cup E. Maar in de Big Cup selection vind je cupmaten van E t/m H. Prettig want uit onderzoek is gebleken dat wij Nederlandse dames steeds grotere borsten krijgen.

hbig

Staat er nog een vakantie in de planning of heb je simpelweg de hoop op zomer in Nederland nog niet opgegeven. In de webshop van de lingerieketen vind je veel bikini's, badpakken en meer beachwear. Er is nu ook nog eens veel swimwear in de sale dus sla je slag.

De verzendkosten per order bedragen €4,90. Binnen drie dagen heb je jouw nieuws geshopte lignerie in huis.

Fashionscene Favourites

hslip seth

Links: String € 6,99

Rechts: Boxer € 14,99

badjas hhemd

Links: Kimono badjas € 17,50

Rechts: Top € 17,99

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top