Fashion

Webshoptip: Welikefashion.com

De webshop Welikefashion.com staat al een tijd in onze favorieten als het om online shoppen draait. Sinds de herlancering zijn wij alleen maar grotere fan geworden. De shop is clean, overzichtelijk en zit bomvol met must-haves.

welikefashion

Welikefashion.com beschrijft zichzelf als de bestemming voor de nodige online retail therapy. Bij de fashionable webshop vind je merken als Mödstrom en Club Manhattan, maar ook  French Connection en Gestuz. Naast al het need it know materiaal wat je online vindt is ook een vloed aan mooi spul in de winkel aan de Van Baerlestraat.

Even inspiratieloos wat betreft on-trend combinaties? Welikefashion.com heeft sinds kort een e-magazine met onder andere de a-list celebrities met hun outfits vindt en interviews met de designers achter de merken die je in de webshop vindt.

color

Heb je jouw mandje gevuld met splinternieuwe items en heb je dit voor 18.00 gedaan dan krijg je de volgende dag al bezoek van de postbode. De bezorgkosten zijn in Nederland € 2,95.

Het is moeilijk favorieten kiezen uit al de items in de webshop, van prachtheels tot casual tees en fashion-forward sieraden. Bij Welikefashion.com ben je aan het juiste adres.

Fashionscene Favourites

friss shoes leopard

Links: Pump Xana by Friis & Company € 79,95

Rechts: Scarf Tribe Leo by Modstrom € 34,95

shorts motel blouse

Links: Shorts Ethel Blue by Motel € 39,95

Rechts: Blouse Camille by Second Female € 62,95

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top