Fashion

Must-haves uit de Bijenkorf Maffe Marathon

Op woensdagmorgen om 8:00 sharp, start de jaarlijks terugkomende Maffe Marathon in de Bijenkorf winkels. Maar ook in de webshop lopen de kortingen op items flink op. Dus wil je de drukte in de stores vermijden? Dit zijn onze favoriete items uit de Maffe Marathon Sale in de webshop, die jeexclusief kunt shoppen in de koopavond op dinsdag 29 maart!

Een vleugje legergroen breng je in de garderobe met kleding van Modström, gecombineerd met een red lips T-shirt, marinestrepen en een nette blazer!

Maffe Marathon bij de Bijenkorf

Stijl je outfit af met metallic kleurige armbanden van Dyrberg/Kern, chique parelketting met matchende oorbellen van Hultquist, of ga voor kleur met Otazu.

Maffe Marathon bij de Bijenkorf

Schoenen vind je in de Maffe Marathon van de Bijenkorf in verschillende modellen: de cloqs van Unisa, korte laarsjes met een rockabilly feel van Michael Kors en glazende veterschoenen waarop je fashionable wegloopt, altijd!

Maffe Marathon bij de Bijenkorf

De kleding mag dan wel niet altijd te betalen zijn, parfums van modeontwerpers wel, en met korting al helemaal!

Maffe Marathon bij de Bijenkorf

Voor wat shopinspiratie bekijk je de Bijenkorf folder met artikelen die tegen flinke korting van 30 maart t/m 12 april in de webshop te koop zijn. Ga je liever real life shoppen in de Bijenkorf zelf? Check dan snel de openingstijden van een Bijnekorf filliaal bij jou in de buurt!

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top