Fashion

In Valentijnssferen met sexy lingerie

Zo nét voor Valentijn, kan je lingerielade wel een wat leukere inhoud gebruiken! En ook al zijn we hier op de redactie allemaal vrijgezel. 14 februari, beter bekend als Valentijnsdag, is en blijft een goed excuus om al je versleten underwear in te wisselen voor nieuwe exemplaren. Om tot de juiste aankopen te komen, is er in ieder geval inspiratie genoeg!

Een heel eind kom je in ieder geval met het digitale magazine van Marlies Dekkers, dat je mee op reis neemt naar The City of Love: Paris!

Marlies Dekkers MagazinePrimark verrast zoals altijd met betaalbare BH's (€7,-), bustiers (€8,-) en slips (€4,-) die zelfs mét jarretels, een liefelijke uitstraling krijgen door de uitvoering in zachte pastelkleuren...  

Lingerie primark valentijn

DKNY lanceert juist lingerie in fellere kleuren, met een high-waisted slip (€24,95)en een BH (€49,95) die je boobs een push-up geeft van twee cupmaten, joehoee! Wolford kiest voor rood met een lingeriestje uit de serie Cabaret, bestaande uit een beha (€99,-), string (€49,-) en jarretelgrodel (€79,-).

DKNY Lingerie Wolford lingerie valentijn

Niet alleen in de winkels, maar ook in webshops is er veel mooi ondergoed te vinden! Bij Hunkemöller slaag je gegarandeerd met de speciale Valentijn collectie, waarop je nu 20% korting krijgt.

Hunkemoller Valentijn Hunkemoller valentijn

Deze zwarte strapless BH (€29,99) met nekversiering, kan ook door als strapless exemplaar. En deze body (49,99); is het niet heel erg zonde om die onder je kleding te dragen?

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top