Fashion

Webshoptip: Kymare

Onlangs stuitten we online op de webshop Kymare, een hippe webwinkel met diverse bijzondere modelabels. Leuk gegeven is dat eigenaresse Kim zelf mode-ontwerpster is. Bovendien heeft ze het assortiment van haar webshop onlangs flink uitgebreid. Wil jij er graag net even wat anders bij lopen? Neem dan een kijkje.

De Kymare webshop is vernoemd naar het gelijknamige modelabel dat Kim Wormgoor in 2005 oprichtte. De naam Kymare komt van de naam Kim en het Italiaanse woord voor zee: mare. Kim ontwerpt namelijk mooie badkleding. Ze ontwierp eerder zelfs al een volledige collectie voor Hunkemoller, maar doet nu lekker haar eigen ding.

klein kymare

Naast haar eigen label verkoopt ze in haar webshop de labels: Anniel, By Zoe, CarinWester, Dario's, Decadent, Emilie Hagen, Joline Jolink en Tesj. Stuk voor stuk hippe modelabels met onderscheidende kleding, schoenen en accessoires.

Daarvan zijn de labels Anniel, By Zoe en Dario’s, afkomstig uit Parijs, Venetie en Tel Aviv, onlangs toegevoegd. Anniel staat bekend om haar comfortabele, furry laarzen. By Zoe levert perfecte vrouwelijke basics en Dario’s maakt unieke sieraden met een clean-chique look.

kymare

Naast deze aanwinsten staan ook de nieuwe winter collectie van Joline Jolink en de edgy ontwerpen van Carin Wester op de Kymare e-shop. Dus laat de storm, regen en sneeuw maar komen. Kymare e-shop is er klaar voor.

PS. Kymare heeft naast de webshop ook een eigen blog met leuke nieuwtjes en mooie modefoto's. Check it out!

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top