Fashion

Fashiontwin Evelien loves Marktplaats

Online shoppen rocks! Je kunt altijd terecht in hippe webshops, maar waar je pas echt goed kan slagen is Marktplaats. Gisterenavond heb ik me er eindelijk aan gewaagd. Ik heb een paar goede fashionbuys gedaan en vraag me af; why oh why heb ik me hier niet eerder aan gewaagd?

Terwijl ik de winkels in Amsterdam regelmatig afstruin, heeft mijn shopverslaafde vriendin K. het veel beter voor elkaar. Zij hoeft het huis niet uit voor een shop-sessie en doet de meeste aankopen online. Niet in webshops, maar op Marktplaats; the fashionspot to be! Regelmatig is ze in de weer met pakketjes die binnen komen, maar ook verstuurd moeten worden. Want dat is dus het fijne aan de hele website...je geeft er niet alleen geld uit, maar verdient het ook terug door je eigen miskopen en kleding waar je op uitgekeken bent, te verkopen...

Eerlijk gezegd ben ik niet zo van gebruikte kleding, maar toen ik gisteren (met verlanglijstje in de aanslag om miskopen te voorkomen) achter mijn laptop schoof, werd ik aangenaam verrast. Ik kocht een gebreide camel trui en een stoere trui met halsversiering, waar de prijskaartjes nog aanhingen en een fluwelen legging van de Topshop; zo goed als nieuw! De schade: 75 euro...Dat is toch geen geld?

Marktplaats aankopen Evelien

Om het geld terug te verdienen dat ik gisteren heb uitgegeven, ga ik verkopen: mijn Dolce & Gabbana spijkerjasje met schouderapplicatie van een rode, leren slangenprint. Ook al hangt het al tijden onaangeraakt in mijn kledingkast, pijn in mijn hart doet het wel...Maar ik heb het er dubbel en dwars voor over als ik er weer een nieuwe garderobe voor terug krijg.

Wat vinden jullie van mijn aankopen?

(Tekst: Fashiontwin Evelien

Deel dit artikel
Back to top