Fashion

Move Forward to Forward!

Alvast een waarschuwing voor alle vrouwen die last hebben van een gat in hun hand: met de webshop Forward by Revolve bevind je je in het paradijs van de designerkleding. Een luxe uitziende site komt je lachend tegemoet met de grootste designernamen en prachtigste foto’s van jouw favoriete zomerlook.

Op de site aangekomen kunnen we gelijk een designer naar keuze aanklikken en vervolgens al watertandend de collecties bekijken. Mocht je geld over hebben deze maand dan kun je (na het kledingstuk van alle kanten te hebben bekeken) gelijk door naar de kassa en binnen 3-6 dagen loop jij in je gloednieuwe Alexander Wang rokje.

Niet alleen Alexander Wang stelt ons in de gelegenheid zijn collectie te kopen, ook Acne, Dolce & Gabbana, Chris Benz, Gareth Pugh, Vivienne Westwood en nog vele anderen zijn van de partij.

En alsof dat nog niet genoeg is, worden ook de mooiste en leukste accessoires aangeboden die je misschien ooit eens in de Sale kunt bemachtigen. Ja, de Sale is zeker een pluspuntje.

forward forwardAlexander Wang Jena Clutch Alyssa Norton Bracelet

We blijven in de positieve sferen want als je bij Forward geïnteresseerd bent in een item, dan krijg je bij ‘Complete the look’ een aantal kleding- en accessoireopties die je look helemaal compleet maken.

Het doet ons wel denken aan de Net-a-porter webshop, dus als je daar op uitgekeken bent, neem dan zeker even een kijkje op Forward by Revolve.

forward forwardGiuseppe Zanotti military bootie Sigerson Morrison suede hak

forward forwardTsumori Chisato dress Herve Leger strapless dress

forward forwardVivienne Westwood Gold Label Yigal Azrouel oversized top


(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top