Fashion

Hippas.nl

De website Hippas.nl is deze week online gelanceerd. Op deze site kun je zelf online fashion items aanbieden of zoeken; je bent er dus zowel de verkoper als de koper.

Hippas, is dan ook veel meer dan een doorsnee shoppingsite, het is een uniek modeplatform, aldus de oprichters. Zij zijn overigens ook de eigenaren van Marktplaats.nl!

Het concept is heel eenvoudig. Maak een profiel aan, zet er goede foto’s van hetgeen jij wilt verkopen op en bepaal de vaste prijs die jij er voor verwacht. Het plaatsen van items op Hippas is bovendien helemaal gratis. Om verkopers te helpen bij het bepalen van de juiste prijs, biedt Hippas een gratis tool, genaamd ‘Slimme Korting’. Bij gebruik van ‘Slimme Korting’ kan de verkoper een startprijs en een minimumprijs opgeven.Gedurende een periode van vier weken zakt de prijs automatisch elke week tot de minimumprijs bereikt is.

Alleen shoppen kan natuurlijk ook. En leuk detail: binnenkort zullen ook Nederlandse up-and-coming designers met regelmaat hun collecties via Hippas verkopen.

Wat vind jij van deze nieuwe modeverkoopsite? (Monique)

Deel dit artikel
Back to top