Fashion

Op reis winkelen met tips van locals

Winkelen behoort natuurlijk tot onze favoriete bezigheden, en al helemaal als het in een ander land kan. Want niks is leuker dan lekker rondstruinen en nieuwe plekjes ontdekken! Maar, hoe weet je nou waar je heen moet? En waar je het beste kunt verblijven? Wimdu is daar de oplossing voor!

Via wimdu.nl kun je een kamer of privéappartement huren in de stad, buurt en straat precies waar jij wilt. Dus of je nou wilt shoppen in Parijs, Berlijn, New York, Rome of Antwerpen: het kan allemaal! Op wimdu.nl kunnen particulieren de woonruimtes aanbieden die ze zelf niet gebruiken, en deze kan jij dan weer huren. Het fijne is dat je host een local is, die je dus de beste tips kan geven over waar je moet zijn.

Berlijn wimdu

Berlijn

Ben je een echte vintage freak en hou je ervan om kleine winkeltjes af te gaan? Dan moet je zeker Berlijn een keer bezoeken. Overdag kun je heerlijk rondlopen door de verschillende buurten en ‘s avonds vinden de beste feestjes plaats (die overigens gewoon tot de volgende dag doorgaan..)

Wimdu

Wimdu

Rome

Houd je meer van designer items en sluit je de dag het liefste af op het terras? Dan is Rome echt iets voor jou! En wedden dat je host de beste tips heeft over waar je de heerlijkste Italiaanse cuisine kunt vinden?

Hoe Wimdu precies werkt wordt duidelijk uitgelegd in dit filmpje. Het is echt heel makkelijk!

Deel dit artikel
Back to top