Fashion

10 zomer beauty trends

Nu de zon zich eindelijk heeft laten zien is het ook tijd voor een fresh, new beauty look voor het aankomen seizoen. Wij zetten de tien beauty trends voor de zomer, geïnspireerd op de catwalk en celebrities, voor je op een rij. Van fluoriscerende lippen en pastelnagels tot vergulde oogleden. Kiezen maar!

Zomer beauty trends

1. Fluoriserende lippen

Opvallende, felgekleurde lippen is dé simpelste manier om je te onderscheiden van de massa. Onthoud één regel: als je lippen felgekleurd zijn, houd de rest van je make-up dan rustig.

2. Vergulde ogen

Met een vergulde blik trek je de aandacht naar je ogen, zonder het er te dik bovenop te leggen. Door een beetje goudkleurige oogschaduw op haar oogleden creëerd Dakota Fanning een fresh, breezy look.

zomer beauty trends

3. Wetlook hair

Eerder zag je hem al langskomen op Fashionscene, de wetlook haartrend vers van de catwalk. Bij verschillende ontwerpers liepen de modellen over het plankier met lokken die eruit zagen alsof ze net waren getroffen door een fikse hoosbui.

4. Mandarijn mond

Natasha Poly rockt de kleur van het jaar, Tangerine oftewel oranje, als de beste! Is deze kleur te heftig voor jou? Dan is koraal een goed alternatief!

Zomer beauty trends

5. Vingerverven met pastel

Mint, lila, roze, geel of peach. Deze zachte pastelkleuren op de nagels zijn zowel girlish als sophisticated.

6. Colorboost your hair

Als je lef hebt kun je strengen van je haar of alleen de uiteindes een kleurtje geven. Fuchsia, paars, oranje of blauw, zorg ervoor dat je een kleur vindt die bij je teint en haarkleur past!

zomer beauty trends

7. Turquoise touch

Je zou deze kleur niet snel op je ogen zetten, maar toch is het een trend deze zomer. Op de ooglid of op je oogrand en dan het liefst vervaagd tot een smokey eye zoals bij Eva Mendes!

8. Neon nagels

Ook deze beauty trend is al een keer langsgekomen op Fashionscene. Neon nagels zijn superhip, liever niet in combinatie met de kleding en accessoires, want dan wordt het één grote eighties flashback.

zomer beauty trends

9. Messy do

Deze look van Proenza Schouler is tegelijkertijd laid-back en luxe. Loose de kam, borstel en andere atributten. Alles wat je hier nodig hebt is een hoop schuifjes. Belangrijk is om de look vooral messy te houden!

10. Top knot

Deze prima ballerina look van Kate Bosworth creëer je door een strakke staart bovenop je hoofd te maken. Maak een vlecht van de paardenstaart en draai die heel strak tot een knotje. Et voilá!

Welke trend is jou op 'het gezicht' geschreven en ga jij deze zomer toepassen?

(Door: Daphne)

(Bron: Refinery29)

Deel dit artikel
Back to top