Fashion

Vliegen met een topmodel!

KLM heeft sinds kort een nieuwe campagne: Be My Guest. Door de campagne zou jij zomaar eens naast topmodel Yfke Sturm, DJ Armin van Buuren of designer Hella Jongerius in het vliegtuig kunnen zitten! Bekijk hier het filmpje!

klm

Het is door Twitter en Facebook wel bekend dat modellen als Doutzen Kroes en Yfke Sturm heel erg graag vliegen met onze eigen Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM. Yfke is dan ook een van de personen die bij deze campagne hoort. Samen met Ruud Gullit, Armin van Buuren, Jeroen Krabbé, Wubbo Ockels en Hella Jongerius zijn zij het gezicht van Be My Guest.

girlscene

Wat betekent de campagne voor jou? Jij kunt een van de zes reizen met een celeb winnen! Maar dat is niet het enige. Vlieg jij binnenkort intercontinentaal met KLM? Dan kun je je Facebook of LinkedIn delen via Meat & Seat, waardoor mensen ervoor kunnen kiezen naast jou te gaan zitten, omdat je wellicht interessant of gezellig reisgezelschap bent. Ben je bang dat je privacy verdwenen is? Dat hoeft niet! Twee dagen na de vlucht wordt je profiel verwijderd.

Kijk voor meer informatie op www.klm.com/bemyguest

 

Deel dit artikel
Back to top