Fashion

Win: Compleet verzorgde Fashion Day

Een fashionista heeft vaak een druk leven. Naast werk of school ben je continu bezig met de laatste trends en events. Speciaal voor de drukke fashionista's geeft She Energy Drink een Fashion Day weg, inclusief hotelovernachting!

Deze Fashion Day is voor twee personen. Je krijgt niet alleen een hotelovernachting het Fashion Hotel in Amsterdam, maar de Fashion Day is ook volledig ingedeeld voor je. Wat je allemaal gaat doen? Dit:

fashion day

Wellness-arrangement bij Spa Zuiver

Veel sterren gaan een dagje naar de sauna voordat ze vol in de schijnwerpers op de rode loper moeten staan. Om de Fashion Day te beginnen gaan jullie met een arrangement naar Spa Zuiver. Bij Spa Zuiver kun je relaxen, uitrusten, bijtanken. En bovenal: hemels genieten van dat weldadige gevoel van luxe. Laat je lekker verwennen tijdens een dagje spa!

ahava

Bodylotion van Ahava

De voedende bodylotion laat je huid na de sauna weer stralen! Door de dode zee mineralen zijn de producten van Ahava een bron van nieuwe energie en vitaliteit voor de huid.

sushi

Een diner voor twee personen

Ook je maag wordt niet vergeten! In een restaurant naar keuze kunnen jullie genieten van een fashionable diner. Tip: Soho Sushi in Amsterdam. In de fusiongerechten vind je westerse en oosterse invloeden terug, het beste van verschillende eetculturen dus. Alle gerechten zijn met de grootste zorg en met verse producten bereid.

the vow

2x Bioscoopbonnen

’s Avonds zul je je niet vervelen, want jullie gaan lekker naar de bios! Filmtip voor de maand mei: The Vow is lekkere zwijmelfilm met Channing Tatum en Rachel McAdams. Deze romantische film is een must-see!

hotel

Overnachting in het Fashion Hotel

Na zo’n overvolle fashiondag wil je natuurlijk niet naar huis reizen, daarom is er een waanzinnige hotelovernachting voor jullie gereserveerd. Fashion Hotel Amsterdam (4-sterren) ligt tegenover het World Fashion Centre. Dit design-hotel biedt service en comfort in een stylish jasje! Bezoek Fashion’s Restaurant & Bar en drink een cocktail in de trendy SKYY Bar.

daisy

Parfum van Marc Jacobs

De parfums van Marc Jacobs zijn heerlijk charmant, een beetje fruitig en vooral heel verleidelijk! Perfect om de zwoele avond in te gaan.

wear for love

Goodiebag

Om de Fashion Day compleet te maken krijgen jullie een verrassingsgoodiebag van Wear For Love.

she blikjes

Win!

Wil je deze Fashion Day voor twee winnen? Like dan snel de She Facebook-pagina en maak kans op deze dag en nog veel meer andere prijzen! She makes your day!

www.she-energydrink.com

Deel dit artikel
Back to top