Fashion

Paris Fashion Week beauty diary

Aimee Blaut van het beauty obsessed blog 'The Formula' was aanwezig bij Paris Fashion Week. Daar fotografeerde ze backstage de beautylooks waar real girls, zoals wij, wel geïnteresseerd in zijn. In de Beauty Case vandeze week haar foto diary met de beste looks op een rij, zodat je daar zelf mee aan de slag kunt gaan of gewoon lekker doorheen kan kijken.

'The Formula' is opgericht door beautyjunkie Aimee Blaut, die al haar geld uit gaf aan lippenstift en moisturizers. Toen ze ontdekte dat er meer lotgenoten zoals haar waren, was haar blog een feit. Een backtage avontuur tijdens PFW is voor elke beautylover a dream come true. Het resultaat van Aimee haar backstage trip was een serie prachtige beauty foto's, looks, trends en opvallende details waar wij lyrisch enthousiast van worden.

Bekijk hieronder wat zich allemaal backstage afspeelt bij de meest glamourous fashion week of all. En geniet van alle pretty pics van de pretty models!

pfw

Garteh Pugh lanceerde in samenwerking met MAC afgelopen december een limited edition make-up lijn. De fall-winter 2012 make-up looks hadden - net als de MAC samenwerking - signature looks met donkere ogen en mat gezicht

pfw

Gareth Pugh cracked nagellak

pfw

Vanessa Bruno

pfw

Het kleurpalet bestond uit roze, zilver en pistache groen

pfw

Het haar bij Vanessa Bruno was "just out of bed" knotjes. Met accenten van groen en achter door de knotjes geweven.

pfw

Très belle

8

AF Vandervorst met een roze veeg in het gezich als make-up look

9

De Belgische Inge Grognard, koos voor pink 80's make-up bij AF Vandervorst: elegant and fresh!

pfw

Viktor & Rolf waar Pat McGrath de make-up deed en er constant werd geschreewd: more gloss, more gloss! We zijn verliefd op de donkere vampy lippen

pfw

Yohji Yamamoto

pfw

Het haar bij Yohji Yamamoto was nogal een tegenstelling. Enerzijds zagen we klassieke Breakfast at Tiffany's looks en aan de andere kant was het enigzinspornstar-ish.

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top