Fashion

Beauty must-haves van NYC

New York Color is een cosmeticamerk  naar ons hart. De collecties zijn on-trend , heel betaalbaar en ook nog eens in een streetstyle meets glam jasje. Eerder liet het merk ons al verschillende najaarslooks rechtstreeks vanaf de catwalk nabootsen nu lanceren ze twee top beauty must-haves.

Ook tijdens de fashionweeks die nu gaande zijn wordt er weer volop geëxperimenteerd met mascara voor big bambi lashes en over the top eyeliner. Zelf ook behoefte aan wat vernieuwend basismateriaal voor in je make-up tasje? Dan hebben we hier twee producten waar je mee aan de slag kan gaan.

nyc

NYC Big Bold Mascara

Wimpers zijn heel belangrijk voor een perfecte make-up look. Ieder vrouw is op zoek naar de perfecte mascara om moeder natuur een handje te helpen. Maak kennis met de nieuwe mascara van NYC, NYC Big Bold Mascara, het geheime wapen voor ongekend weelderige wimpers. NYC heeft het geheim ontdekt voor de ultieme wimpers, want je wimpers die mogen groot zijn. De formule van de mascara is rijk aan keratine en zorgt daardoor voor perfect lashes. Het borsteltje is deskundig vormgegeven met als resultaat wimpers zonder klontjes.

 

De mascara is vanaf maart te koop bij Kruidvat voor € 2,99.

nyc

nyc

NYC High Definition Liquid Eyeliner


Een perfect lijntje boven jouw wimpers is makkelijker gezegd dan gedaan. Met de High Definition Liquid Eyeliner van NYC wordt dit een stuk makkelijker gemaakt en kan je met de perfecte eye-liner de deur uit. De slim ontworpen punt en prachtformule zijn samengebracht in een product waar wij op zaten te wachten. Ga je voor een opvallende pin-up stijl eyeliner of hou je het liever subtiel voor een day at the office. Met deze must-have eyeliner kan je iedere kant op. Van je espressoshot ‘s ochtends tot de cocktails ’s avonds laat, schoonheid kent geen tijd. Deze eyeliner gaat wel tien uur mee.  De speciaal gevormde flexibele stiftpunt glijdt als vanzelf. Direct een nauwkeurig, professioneel en gestileerd lijntje. Je eigen make-up tool met backstage resultaat. Je bepaalt zelf de dikte van de lijn enontwerpt je eigen droomogen.

eyeliner

Ook deze musthave is te koop tegen een zacht prijsje van € 2,99. Exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat.

Ga naar de NYC Facebook pagina en maak kans op 1 van de 100 mascara's!

(Door: Lenny)

 

Deel dit artikel
Back to top