Fashion

Win: Zalando bon t.w.v. € 500 + EK tickets!

Voetbal en fashion, het lijkt een onwaarschijnlijke combi. Toch gaan deze aartsrivalen prima samen dankzij een geweldige winactie van Hyundai. De uitdaging: bedenk een slogan voor op de Nederlandse spelersbus. De beloning: een Zalando bon ter waarde van € 500,- en een compleet verzorgde reis naar de voetbalkraker Nederland-Duitsland tijdens het EK!

Komende zomer staat half Nederland weer voor een complete maand op z'n kop vanwege het EK voetbal. Met name de wedstrijd Nederland-Duitsland belooft een ware happening te worden. Hyundai, official partner van het voetbalfestijn, komt met een winactie op de proppen waar we jullie zeker blij me kunnen maken. Of je nu voetbalfan bent of juist helemaal niet!

hyundai ad1

De spelersbus voor het Hollandse voetbalteam heeft nog een aanmoedigende slogan nodig en daarvoor roept Hyundai hulp in. Van alle ingezonden slogans worden er maar liefst tien winnaars uitgekozen. Al deze lucky bastards winnen een compleet verzorgde reis en twee tickets voor de Nederland-Duitsland wedstrijd op 13 juni. Daarnaast ontvangen ze een Zalando bon van € 500,-! Als winnaar kun je dus sowieso fijn zomerspul gaan inslaan. Geen fan van voetbal? Dan stuur je vriendlief met een kameraad naar Oekraïne, zodat je in alle rust kunt shoppen. Als je wél voetbalfanaat bent, ga je natuurlijk gewoon lekker zelf mee!

Bedenk dus die ene geweldige slagzin, ga vervolgens als de wiedeweerga naar de Facebook-pagina van Hyundai en doe mee! Deelnemen kan nog tot 5 april en op 11 april worden de tien winnaars bekend gemaakt. Op 7 mei weten we welke slogan daadwerkelijk op de spelersbus zal shinen.

hyundai ad2

En wat betreft je eventuele voetbaloutfit: oranje is voorlopig nog hartstikke hip, dus een on-trend outfits scoren moet geen enkel probleem zijn!

(Door: Joyce)

 

Deel dit artikel
Back to top