Fashion

Hip of Horror: sportschool sweatshirts

Verschillende ontwerpers grepen voor aankomend modeseizoen naar sporty elementen. De chic sportschool look is taking over en het ouderwetse sweatshirt is een bijbehorend key item. Is een sweater iets te basic voor jou of loop je wel warm voor zo'n fijne sport trui?

Om de game on trend kunnen we dit voorjaar niet heen. Van Wang tot Rag & Bone en van Isabel Marant tot Versus, ze nemen ons allemaal terug naar de gymles. Met het sweatshirt verwelkom je deze trend op een easy manier in jouw garderobe. Om er niet uit te zien alsof je een rondje gaat joggen moet je wel goed opletten met wat je jouw sweater combineert. De sweats zijn er in basic grijs maar ze zijn er ook in all out varianten met borduursels en heftige prints.

sweatshirt1 sweatshirt2

Tijdens de spring-summer 2012 shows in Parijs waren de insiders al op de hoogte van de sweater take-over.

Walk like an Egyptian

De Topshop Unique spring-summer 2012 collectie had een vloed aan coole boyish sweaters met de meest geweldige prints. Onze favoriet was de Elizabeth Taylor Cleopatra print.

tsu

Topshop Unique spring-summer 2012

sweatshirts

Links: ASOS Jumper with 3D Flower, prijs: € 48,91
Rechts: ASOS Sweat With Plasticised Spot, prijs: € 48,91

sweat1 kane

Deze twee fantastische truien kwamen we tegen in de digital world, helaas niet te koop. We zien in de hondjes trui wel de vernieuwde versie van het Christopher Kane brulshirt.

Dragen jullie weleens een sportschool sweater als daywear of bewaar je die toch echt liever voor binnenskamers?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top