Fashion

Beauty Case: top make-up combo’s

Er zijn van die combinaties die uitzonderlijk goed samengaan, de één haalt het beste in de ander naar boven en vice versa. Denk Jay-Z en Beyoncé of op beautygebied cacao boter en foundation. Topvisagisten onthullen hun gouden beauty duo’s. Twee is beter dan één, deze week in Beauty Case al die hot couples op een rij!

Pefect Legs

Met dit onverwachte winter aftertje lijkt rokjesdag nog heel ver weg, toch kunnen we over een tijdje (oké een tijd, maar goed er is licht aan het einde van deze wintertunnel) onze blote benen weer lekker wat zonlicht laten zien. Om jouw legs te laten schitteren als het moment dan eindelijk daar is, volgt de volgendecombinatie: Palmer's Cocoa Butter + MAC Face and body foundation. Voor sexy glimmende benen mix je een paar druppels van de MAC face and body foundation met de cacao boter. De waterproof foundation geeft niet af en zorght niet voor een oranje selftanner gloed. Dag onevenheden en hallo gladde sunkissed benen.

combi

Palmer's is verkrijgbaar bij de drogist en de gehele M.A.C collectie is sinds kort online te koop bij de Bijenkorf.

Instant Shine

Make-up artist Romy Soleimani heeft als gouden duo Chanel Illusion D'Ombre kleur Fantasme samen met Weleda Skin Proof. Dit hot couple is een perfecte highlighter voor op je jukbeenderen, arcadeboog en oogleden. Volgens top make-up artist Romy, die meerdere editorials en top covers op haar naam heeft staan, is deze combi beter dan een normale illuminator. “The effect on skin is beautiful.”

beauty

Cute lips

Voor een perfect just-bitten lipkleur die voor iedereen goed werkt, gebruikt Hilda Levierge Nars Lip Gloss kleur Dolce Vita samen met Rosebud salve. De visagist die tal van series als Beauty and the Geek op haar naam heeft staan, brengt de kleur aan met een kwastje. Het resultaat is een pretty pink lip zonder plakkerigheid.

nars

Donkere kringen blaster

Een avondje te veel bubbels en niet genoeg slaap? Als make-up artist Jeffrey Paul donkere kringen moet maskeren, grijpt hij altijd naar YSL Teint Radiance foundation en Kevyn Aucoin's The Sensual Skin Enhancer concealer. Meng een druppel van ieder wondermiddel aan op je hand en breng het dan aan op hetprobleemgebied. Het duo geeft je complete dekking en maakt je huid niet dof. Volgens Paul is dit zijn geheim voor een flawless skin.

ysl

Smokey eye secret

Een likje Maybelinne Lash Discovery in Very Black samen met Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner maakt jouw eyeliner onmiddellijk uitloopvrij. Meng de twee op het dekseltje van de eyeliner en breng aan met een ultradun eyeliner kwastje. Een huilbui krijgt deze eyeliner zelfs niet klein!

smokey

Heb jij een killer make-up combinatie die je graag met ons wilt delen? Reageer onder dit artikel met jouw top make-up combo!

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top