Fashion

Beauty Case: Paul & Joe Kitten Collectie

Het Franse label Paul & Joe speelt altijd al met hun beautylijn 'Paul & Joe Beauté' erg in op ons hebben, hebben, hebben gevoel. Met hun nieuwste beauty collectie hebben ze absoluut ons hart veroverd. De totale make-up lijn heeft als muze het poezenbeest. Wij gaan hier zeker van spinnen!

paul

De beautylijn van het Parisian chic modehuis Paul & Joe bestaat tien jaar en om dit te vieren lanceert het label een hele collectie met kitties als thema. De make-upjes van Paul & Joe zijn normaal gesproken al erg quirky-cute vormgegeven, maar met deze lijn overtreffen ze zichzelf. Denk lippenstiften met kattenkopjes (met hoedje!), oogschaduw met een kattenafbeelding erin, rouge inclusief aanbrengpad met cute poezen voetafdrukje en vintage verpakkingen met poesjes. Meow!

lippenstift kat

p p rouge

paul nail

paul

Fashion flirt wel vaker met onze kittige vrienden, denk Luna de cat fashion blogger en meerdere katten printjes die in verschillende modecollecties te zien waren afgelopen seizoenen. Voor beautylijnen werd de kat nog niet vaker ingezet, tot deze purrrfect collectie van Paul & Joe.

Paul & Joe Beauté is verkrijgbaar op Asos.com

paul nagellak

Links: Paul & Joe Eye Treatment Duo € 39, 13 Rechts: Paul & Joe Nail Enamel € 6,99

Zijn jullie ook zo hysterisch enthousiast over deze make-up collectie?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top