Fashion

Karen Millen voor Specsavers

Met je bril kun je net zo goed een fashion statement maken als met je 13 centimeter killer heels, dat metallic jasje of de perfecte party dress. Reden genoeg voor Specsavers om de krachten te bundelen met fashion designer Karen Millen voor het ontwerpen van een speciale brillenlijn. Afgelopen week werd Karen Millen voor Specsavers gelanceerd en Fashionscene was erbij.  

Karen Millen voor Specsavers

Fashionscene's Lenny probeert een montuur.

Specsavers ging al eerder modebewuste samenwerkingen aan, waaronder Spijkers en Spijkers, en nu is het de beurt aan Karen Millen. Het Britse modelabel staat vooral bekend om haar vrouwelijke designs: nauwaansluitende satijnen cocktailjurkjes, tops met extravagante designs en met pailletten versierde avondjurken in exotische tinten met matching musthave accessoires. Het enige wat nog ontbrak: brillen!

Karen Millen voor Specsavers

Modellen showen verschillende monturen op de lancering.

Karen Millen eyewear

De brillenlijn van Karen Millen voor Specsavers bestaat uit verschillende stijlen: hippe ronde modellen met een knipoog naar de sixties tot het klassieke montuur in turtle motief. De totale brillenrange bestaat uit 24 monturen, uitgevoerd in verschillende kleuren, prints en vormen afgestemd op de catwalktrends. Zo zien we color block, dierenprints en safari(aardetinten) terug in de ontwerpen.

Karen Millen voor Specsavers

Fashionable & draagbaar

Als het gaat om een bril willen we het liefst een hip en opvallend montuur, maar tegelijkertijd een model dat overal bijpast. De Karen Millen collectie is daarom stijlvol, klassiek en draagbaar, maar met subtiele details die de ontwerpen een fashionable twist geven. Je kunt het vergelijken met een stylish LBD die je zowel casual overdag kunt dragen, als dressed up tijdens een avondje stappen.

Karen Millen voor Specsavers

De Fashionscene-redactie heeft haar favorieten al uitgekozen, nu jij nog!

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top