Fashion

Hip of Horror: Stijlvolle regenjassen

In ons kikkerlandje hebben wij jammer genoeg vaak last van een fikse hoosbui. Een poncho of ander old school regenpak straalt niet echt fashion uit dus ging onze zoektocht naar de perfecte regenjas door. Nu denken wij de ware te hebben gevonden. Terra New York regenjassen oftewel fashion-forward rain gear.

terra

De ultra-chique regen mode van Terra New York is helemaal on-point wat ons betreft. Een 100% waterproof jas die ook nog eens heel stijlvol is. De modische versie van de regenjas komt in een trenchcoat, een cropped cape en een parka met capuchon. De silhoutten van de jassen zijn erg mooi en dan te bedenken dat er ook een ventiliatiesysteem, storm flappen en waterdichte zomen in zitten. De jassen hebben alledrie een passende naam meegekregen van een wijk in New York, Tribeca, Nolita en Lower East Side. Wij zien onszelf wel een regenbui trotseren in zo'n Terra New York regenjasje en hebben bijna zin in de volgende regenachtige dag.

tribeca nolita

Links: Tribeca Nude $ 295.00 Rechts: Nolita Smokey Grey $ 240.00

terra terra

De Lower East Side is verkijgbaar in nude en grey (net als de andere modellen) en kost $285.00

Je bestelt de jassen in de webshop van Terra New York. De verzendkosten zijn ietwat aan de hoge kant, maar binnen 5 werkdagen heb je dan wel een nieuwe stijlvolle regenjas op de deurmat liggen.

Wat vinden jullie van het Terra New York regen gear?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top