Fashion

Feestdagen trends: get dressed up

Het partyseizoen staat voor de deur before you know it. Om outfitstress voor de feestdagen te voorkomen beginnen we nu al met tips voor het zalige kerstfeest en het prettige uiteinde. Je feestelijk optuigen is natuurlijk een party op zich, dus zorg dat je er fun mee hebt dit holiday seizoen. Van metallics, tot fluweel en van glitter tot bont.

asos party

Faux fur rocks - Faux fur rocks faux real wat ons betreft. Een enorme dekbed winterjas over jouw partyoutfit is niet zo charmant, een fashionable fur jas is daarvoor de ideale oplossing om stijlvol warm te blijven.

fur

fur jas furcoat

Links: ASOS Hooded Fur Coat € 117.41 Rechts: ASOS Faux Fur Coat In Midi Length € 125.23

Metallic Magic - Het metallic mantra is glinster, glinster, glinster en nog meer glinster. Deze trend draag je van top tot teen met zelfs accessoires gedipt in glitter. Skinny jeans met een metallic laagje, leggings met een glow, en tees en sweaters in een laagje sparkle.

metallic

loafer metallic

Links: ASOS MARS Metallic Loafer Shoes € 36.53 Rechts: River Island Metallic Leather Pencil Skirt € 97.84

Stole our hearts - Gooi je eenmaal een stola over je schouders dan wil je nooit meer zonder. Een stola steelt je hart. Dit seizoen komen ze in psychadelic kleurtjes zodat je jouw outfit helemaal partyproof maakt. Een stola is glamourous, warm en makkelijk te combienren. Een ideale holiday accessoire dus.

stola

stola leopard stola

Links: Warehouse Faux Fur Stole € 45.66 Rechts: ASOS faux fur knitted collar € 19,57

Eye of Magpie - Kan het voor jou niet glimmend genoeg zijn? We feel you! Wij zijn ook net eksters, gouden lurex shorts met een chrystal panty, glimmende top, blouse met kraaltjes en een glitterkraag. Go all out met jouw bling bling. Daarnaast combineer je het met een lading jewels.

ekster

glitter rokglitter

Links: ASOS PEPPER Platform Peep Toe Mary Jane Shoes € 45.66 Rechts: ASOS Stripe Lurex Pencil Skirt € 36.53

Velvet crush - Fluweel is onze ultieme winterliefde: lekker aaibaar en met een mooie glam uitstraling. De combinatie van de lichtval op fluweel en de on-trend edelsteen kleuren is helemaal fantastisch. Combineer veel fluwelen items met elkaar in verschillende kleuren en wees ook niet bang voor een fringe of veertje hier en daar. De wereld is jouw podium!

velvet crush

velvet acorn

Links: Oasis Velvet Dress with Sheer Top € 65.22

Rechts: ASOS ACORN Velvet Chelsea Ankle Boot € 67.83

Hebben julie al zin in de feestdagen en de bijpassende outfits?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top