Fashion

Najaars looks  by New York Color

Zoals jullie misschien weten zit de always fashionable editor in chief Evelien Tomaszewski  in the big Apple. Dé stad die naast trendsetting ook beauty koploper is en menig model van een finishing make-up touch voorziet. Vandaar dat het hoog tijd is om de ‘New York Color’ make-uplijn aan onze fashion friends te introduceren!

New York Color

New York Color

Afgelopen week werd de Fashionscene-redactie verrast met bezoek van een  ‘New York Color’ visagist. Met een beautykist waar je u tegen zegt en scherp uitgestalde schort met kwasten presenteerde ze drie najaars looks: natural beauty, red lips en colour blocking meets the smokey eye. How to get the look? Bekijk ze hieronder:

Basis voor elke look:

- Maak de huid goed schoon voordat je de make-up aanbrengt. Dit is een basisstap die altijd vooraf gaat wanneer je aan de slag gaat met de make-up.

- Breng de foundation met een driehoekssponsje aan door te deppen en roterende kommabewegingen te maken. Tip: geen idee welke kleur foundation? Test hem dan eerst op de kaaklijn voor de juiste tint.

- Egaliseer de huid met een coverstick. Tip: gebruik de groene stick om rode vlekken en oneffenheden te coveren.

- Afpoederen

- Bewaar de blush voor het einde, aangezien  dan pas duidelijk is hoeveel kleur je nog nodig hebt. Op die manier voorkom je de Barbie look.


New York Color

New York Color

Look 1: natural beauty

- Begin de ogen áltijd met een donkere tint, in dit geval de ‘Metro quartet Eye Shadow’. Breng de donkere kleur in de buitenste ooghoek aan, om precies te zijn onder de arcadeboog.

- Werk vanuit verschillende kleurlagen van licht in je ooghoek naar donker in de buitenhoek, ook wel blenden genoemd voor een zo natuurlijk mogelijke overgang van kleur.

- Zet vervolgens met een oogpotlood boven de wimperrand aan . Doe dit aan de onderkant niet volledig, maar tot halverwege de iris voor een diepe look.

- Breng een lipstick of/en een lipgloss aan naar keuze, het liefst zo neutraal en mat mogelijk.

- Tot slot: zet de mascara eerst aan de onderkant aan en dan pas boven. Geknoeid? Wacht dan met vegen! Als je het even laat drogen kan je het er na een paar minuten zo afhalen.

New York Color

New York Color

New York Color

New York Color

Look 2: red lips

- De rode lippen passen het beste bij de natuurlijke look om de balans te bewaren. Wil je graag grotere lippen? Zet de lipstick dan vanaf een paar millimeter buiten de buitenrand aan. Of wil je juist kleinere lippen? Werk dan de lipstick van buiten naar binnen precies op of net iets binnen de buitenrand.

New York Color

New York Color

New York Color

Look 3: colour blocking meets the smokey eye

- Werk net zoals bij de natural beauty look de donkere kleur van buiten naar binnen, met de lichte kleur in de ooghoek. Ben je een blondine? Ga dan voor een combinatie met blauwe, bruine, grijze of paarse kleuren. Of juist een brunette? Ga dan voor een combi met groen, bruin, geel, oranje of paars.

- De lichte kleur in de ooghoek kun je ook subtiel laten doorlopen naar de wenkbrauw voor een highlight-effect.

New York Color

New York Color

New York Color

New York Color

Heb jij nu een look op de catwalk gezien die je graag wilt nabootsen? Dat kan met de producten van New York Color! En wees gerust: het zijn geen Chanel prijsjes, hooguit een paar euro en dat zonder kwaliteit te verliezen.

Benieuwd naar meer informatie? Ga dan naar de website van New York Color: www.newyorkcolor.com.

(Door: Danique)

Deel dit artikel
Back to top