Fashion

Modellenhuidje met de BB cream van Garnier

Het samenstellen van dé outfit is een tijdrovend onderdeel van het ochtendritueel. Waar je ’s ochtends vroeg dan vooral niet op zit te wachten, zijn tien smeerseltjes om ook met een stralende huid de deur uit te kunnen gaan. De nieuwe BB Cream van Garnier: Miracle Skin Perfector biedt uitkomst!

Garnier Garnier

Zoals designers ieder seizoen met prachtige kledingcollecties op de proppen komen, brengen ook beautymerken regelmatig nieuwe hebberigmakende producten uit. De BB cream van Garnier, Miracle Skin Perfector, is de meest recente creatie van beautygigant Garnier. De naam is een mond vol, maar dit fijne product heeft dan ook veel in zich.

Deze luchtige 5-in-1 crème egaliseert, doet de huid stralen, hydrateert 24 uur en corrigeert eventuele lijntjes, oneffenheden en roodheid. Niet geheel onbelangrijk is, dat de crème bovendien bescherming biedt tegen UV-straling dankzij de SPF 15.

Garnier

De BB cream, Miracle Skin Perfector, is in feite de ideale combinatie tussen skincare en make-up, aangezien het een mix is van verzorgende dagcrème en flatterende foundation. Een modellenhuidje als die van ‘gezicht’ Yfke Sturm komt met deze veelzijdige crème beetje bij beetje dichterbij!

De formule van de BB Cream van Garnier, de Miracle Skin Perfector, heeft al veel vrouwen overtuigd:

- "Voorheen vermengde ik altijd zelf in mijn handpalm een druppel moisturizer met foundation, maar dat is de ene keer te donker, dan weer te licht. Nu hoeft dat niet meer en zit ik altijd goed."
- "De textuur is zoals een BB cream moet zijn: romig en voedend, maar eenmaal op de huid juist luchtig en net zo verfrissend en verzachtend als de beste lichtgewicht moisturizer."
- "De stralende glow is subtiel, zonder dat je huid gaat glimmen, maar wel aanwezig genoeg om complimentjes te krijgen. Mijn collega vroeg laatst of ik soms verliefd was."
- "Ik vind het handig dat één keer aanbrengen volstaat. Je hoeft het niet later op de dag bij te werken, terwijl je teint toch egaal blijft. Ik hoef me ook niet meer druk te maken over rode vlekjes."

Garnier

De BB cream van Garnier, Miracle Skin Perfector, ligt vanaf vandaag in de winkels voor een prijs van € 13,99 (50 ml) en is in twee tinten verkrijgbaar.

TIP : via de Facebook pagina van Garnier kunnen jullie nu een sample van de Garnier BB cream aanvragen, aarzel dus niet en ga snel naar Facebook! Like de Garnier pagina en vraag een sample aan!

(Door Joyce)

Deel dit artikel
Back to top