Fashion

Walk like an Egyptian

Na het zien van de spring/summer 2012 collectie van Topshop Unique werd onze Cleopatra crush definitief een obsessie voor alles wat Egyptisch aandoet. Vooral de sieraden geïnspireerd op het Oude Egypte vallen bij ons erg in de smaak. Cleopatra-esque hoofdsieraden, scarabees, een alziend oog, wij gaan de komende tijd als Queen Nefertiti het leven door.

Tombe chic

In de Topshop Unique collectie van de Britse budgetketen zagen wij Elizabeth Taylor op een oversized jumper als Cleopatra, gold, gold, gold, Egyptische hiërogliefen tekeningen op jumpsuits, parka's en zwempakken. Alles was in een Egyptian sausje gedipt. Topstuk voor ons was een transparante top met Scarabees op de borst geborduurd.

cleopatra topsho un

tombe unique s

Topshop Unique spring/summer 2012

Egyptisch goud

Erin Wasson heeft voor haar samenwerking met de Low Luv sieradenlijn een flinke greep uit King Tut's tombe gedaan. De Erin Wasson X Low Luv lijn is helemaal Egyptian inspired. Ook a-lister Nicole Richie laat altijd veel Noord-Afrikaanse invloeden terugkomen in haar House of Harlow lijn.

hoh

House of Harlow Yellow Gold Plated Medallion Locket € 112.82

egyptian egyptian beetle

Links: Gogo Philip Egyptian Cross Necklace € 20.51

erin

Erin Wasson X Low Luv

Nicole Richie en Kim Kardashian hebben ook al een tijd de Egypitische vibe te pakken. Met gouden hoofdsieraden spotten we de celebs en newlywed Kim stond eerder dit jaar in volle Cleopatra glorie in een Harper's Bazaar editorial.

kimnicole

Kim Kardashian en Nicole Richie met gouden headbands

De Cleopatra look is al even aan het rond buzzen in modeland maar wij denken dat aankomend modeseizoen en vooral volgend jaar zomer het oude Egypte echt heftig in onze garderobe te zien zou zijn. Ieder geval wel zeker in die van ons.

Is de Koningin Nefertiti stijl wat voor jou?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top