Fashion

10x Disney in de mode

Disney is niet langer de sprookjeswereld die alleen bedoeld is voor kids. Nee, Disney is high fashion material. Designers, fotografen en stylisten laten zich graag inpireren door de goedlachse tekenfiguren. Wij stelden een top 10 op met onze favoriete fashion momenten van de Disney crew.

10x disney in de mode minnie editorial collage

Deze shoot uit de Vogue Russia van april 2008 laat zien dat Minnie makkelijk mee kan doen met de laatste trends. Nu rest de vraag: wie kan beter poseren, Minnie of het model?

10x disney in de mode disney couture

Disney heeft een heuse Couture sieradenlijn, die onder meer bestaat uit kettingen met zoete hangers en kleurrijke armbandjes. Nicole Richie is fan van het eerste uur.

10x disney in de mode stella mccartney  camapgne

Stella McCartney huurt voor haar prachtige f/w 2009 campagne niet alleen een professioneel model in, maar ook de cast van Bambi.

10x disney in de mode D&G collage

Heb je je altijd al afgevraagd hoe een Disney loving cowgirl eruit zou zien? Deze looks uit de D&G collectie van s/s 2010 geven je het antwoord.

10x disney in de mode elle editorial

In de Elle Spain van april 2010 worden designers als Disney figuren afgebeeld, wat onder meer dit als geinige resultaat heeft.

10x disney in de mode annie leibovitz en gisele bündchen

Annie Leibovitz maakt voor Disney enkele series droomportretten van celebrities. In deze foto zie je topmodel Gisele Bündchen als Wendy, actrice Tina Fey als Tinkerbell en danser Mikhail Baryshnikov als Peter Pan.

10x disney in de mode jean de castelbajac en bambi

Jean-Charles de Castelbajac is groot fan van kleur, pailletten én Disney. Dat alles komt perfect samen in deze Bambi (f/w 2010) en 101 Dalmatiërs look (f/w 2011).

10x disney in de mode mickey mouse oren

Mickey Mouse oren alleen voor kids? Nee joh. Chanel Iman draagt ze tijdens een shoot (links) en Rihanna gaat voor Army Mouse in haar muziekvideo 'Hard'

10x Disney in de mode natalia vodianova alice in wonderland vogue

Natalia Vodianova is met haar poppengezicht perfect gecast als Alice in Wonderland voor deze Vogue editorial. Deze shoot is - surprise, surprise - geschoten door Annie Leibovitz.

10x Disney in de mode prinsessen op de vogue cover

Wij zijn helemaal weg van deze Vogue covers met Disney prinsessen in de hoofdrol.

Zoekende naar de beste Disney momenten in de fashion business, kwamen we deze schattige sieraden van Disney Couture tegen.

10x disney in de mode disney couture ketting fantasy 10x disney in de mode disney couture bangle

Links: ketting 'Fantasy' (€14,10) en rechts: bangle 'Have faith in your dreams' (€35,90).

Check voor nog meer fashionable lijstjes zeker ook onderstaande artikelen van onze '10x' rubriek!

- 10x huisdieren van fashion people

- 10x de échte namen van modellen

- 10x stylish muziekvideo's

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top