Fashion

Hip of Horror: High Heeled Bunny slippers

Laat je inner Playboy bunny de vrije loop met deze gehakte konijnen pumps. Wij kwamen deze bunnies tegen en zijn nogal geïntrigeerd door dit schoeisel. Zie jij jezelf hier vriendlief in verrassen of is het eerder materiaal voor een bachelorette feestje of andersoortig festijn waarbij verkleden een must is?

bunny

De collectie van aaibaare pumps bestaat uit een hele reeks hysterisch schoeisel. Het moeder-dochter duo genaamd Streetzie's heeft naast de Bunny Slippers ook varianten met een katje en een poedel. De Bunny slipper bestaat in Perfect Pink, Powder Blue en Classic Black. Geen stress als jouw nieuwe furry friends hun glans verliezen er komt bij elk paar een borsteltje zodat jij ze hun shine weer terug kunt geven.

poedel

Poedels

baby blue

Kitty Cats

De dames van Streetzie's hebben al aangekonidgd dat er ook een exemplaar in het wit aan zit te komen inclusief een 10 centimer hoge platform-heel.

Hebben jullie je transparante kimono met struisvogelveren al in de aanslag of laten jullie dit schoeisel voor welke gelegenheid dan ook even aan jullie voorbij gaan?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top