Fashion

Bloggers love strandkledij

Met het zonnetje stralend aan een strakblauwe lucht, is het heerlijk om op het strand je nieuwste beach-outfit te showen. In Nederland laat de zon nog op zich wachten (fingers crossed), maar voor de lucky ducks die de zon gaan opzoeken in verdere oorden, hier de blogger beach-editie om inspiratie op te doen voor je zomerlook.

Ook al is het dan niet zo warm, even lekker uitwaaien op het strand is altijd heerlijk. Ook daarvoor zijn er heel geschikte outfits te vinden. Zo is het Indiaan-achtige vest van Brit van disarmingdarling perfect als het op het strand wat frisser is. Maar voor de echt warme temperaturen is het veel leuker shoppen. We zijn dan ook dol op de shorts van Aimee, blogster van songofstyle en de strandhoed van Stacey van de blog slambthejam. Maar ook bikini's hangen nu volop - en met sale - in de winkels! En zeg nu zelf, wie wordt er niet blij van een perfecte bikini scoren vlak voor je op vakantie gaat?

Zoals altijd, zijn de bloggers te vinden op de leukste locaties met de fijnste outfits, waar wij weer heerlijk van mogen smullen. Nu nog hopen op het 'echte' zomerweer!

bloggers love beachwear 

Door: Esmee Droog (memoriesfromwonderland.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top