Fashion

Tommy Ton kiekt Russische it-girls

De Russische it-girls are taking over: Vika, Miroslava, Natasha, Elena en Ulyana zijn al een paar seizoenen hot in het fashion circuit. Fotoblogger Tommy Ton heeft ook al een tijd een oog op deze lovely ladies.

Bekijk de beste shots van de Russische delegatie knappe koppies met een groot gevoel voor stijl. Wie zijn deze matroesjka's?

Vika Gazinskaya - Favoriet van de streetstyle paparazzi en muze van haar eigen label waar ze ook zelf voor ontwerpt.

Miroslava Duma - Mirsolava is de kleurrijkste van het stel. Deze freelance modejournalist, die eerder voor Harper's Bazaar Russia werkzaam was, heeft een feestelijke stijl die je onmiddelijk doet glimlachen.

Natasha Goldenberg- Is naast ontwerpster van Kova&T BFF met Miroslava Duma en heeft een uitstekend gevoel voor kleur en accessoires.

Elena Perminova - Voormalig model Elena Perminova is niet cameraschuw. Ze heeft de stijl van een prima ballerina en gaat de uitdaging niet uit de weg als het op fashion aankomt.

Ulyana Sergeenko - Deze ontwerpster is met haar perzikhuidje en volle lippen net een Russisch porseleinen poppetje. Ze staat bekend om haar eclectische mix van traditionele stijlen en jaren '50 silhouetten.

rus1

Miroslava Duma

rus

Elena Perminova

natasha

Natasha Goldenberg

rus4

Vika Gazinskaya

ulyana

Ulyana Sergeenko

rus3

rus6

russ

rus

rus9

rus10

Met welke Russian it-girl wil jij onmiddelijk van garderobe ruilen?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top