Fashion

Fashionable brildraagsters

Een bril, dat was vroeger toch echt not-done. Maar tegenwoordig heeft de neusaccessoire een complete comeback gemaakt en is het een echt fashionitem geworden. En hoe opvallender, hoe beter...Als het aan deze fashionable brillendraagsters ligt!

Toen je tien jaar geleden te horen kreeg dat je een bril nodig had, wist je niet hoe snel je op zoek moest naar lenzen. Want een bril, nee dat kon echt niet. Maar nu zijn er zelfs brillen te koop zonder sterkte, zodat ook als je geen bril nodig hebt er toch fashionable uit kan zien met een coole bril op je neus.

Maar wat wij willen is natuurlijk een overdosis inspiratie. Op de straat zien we steeds meer brillen en dus is het de hoogste tijd om de meest fashionable brildraagsters even op een rijtje te zetten. Allerlei monturen komen voorbij. Weten welk montuur jouw het beste staat? Dan zit er niets anders op om bij de opticien je lievelingsmonturen op je neus te zetten.

alexa chung

Alexa Chung zien we niet alleen regelmatig met een zonnebril, ook een gewone bril draagt ze met stijl. Deze keer gaat ze voor een oversized rond monuurtje.

jessica hart

Model Jessica Hart heeft eigenlijk ook een bril, maar toch draagt ze hem haast nooit. Boven deze outfit met een lange jurk, Converse All Star gympen en zwarte tas, staat haar bril weer erg goed.

lauren

In The Hills zien we Lauren Conrad al af en toe met een bril. En wederom laat ze zien hoe goed deze accessoire haar staat.

8

Deze roodharige fashionista draagt een lekker opvallende bril die perfect matcht met de kleur van haar ogen.

brildraagster

Deze brildraagster gaat dan wel voor een simpel zwart montuurtje, maar combineert hem wel met een opvallende broek en torenhoge sleehakken.

brildraagsterEen ouderwets montuurtje gecombineerd met een oldskool high waisted jeans!    

brildraagster

Deze hippe tante gaat voor een ronde bril. Ze draagt haar bril op een opvallende gele panty en gekke jas.

brildraagster

Mega grote brillen staan niet iedereen, maar dit meisje kan het zeker hebben. Helemaal omdat ze haar bril combineert met een leuke outfit.

brillendraagster

Match je vintage-look bril met een hoop vintage voor een complete vintage look.

Heb je nou geen bril nodig en wil je wel graag een bril? Neem dan een kijkje in tweedehands winkels, op de markt of bij Asos. Daar zijn heel veel brillen te vinden uit oma's tijd.

bril bril

Links: retro bril €15,38, rechts: geeky bril €15,38.

Hoe combineer jij een bril het liefst?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top