Fashion

Winterboots: Invito Fall 2011

Wij moeten er nog even niet aan denken, maar Invito bereidt zich al goed voor op de koude herfstdagen. Nieuwsgierig naar wat voor schoeisel er aankomende winter in de shops komt te liggen? Wij natuurlijk wel.

Stoere chicks kunnen hun hart ophalen bij Invito dit najaar. De biker- en workerboots zijn weer helemaal hot. Perfect voor onder een jeans, maar ook fashionable onder een jurkje.

invito boots

Invito laarsjes € 109,99

sleehak

Invito sleehak € 99,99

Houd je wel van de wat ruigere uitstraling, maar ga je liever de hoogte in? Dan zijn de veterlaarsjes met gespen en hak echt iets voor jou. De veterlaarsjes met (slee)hak zijn ook voor herfst-winter 2011 nog steeds helemaal on-trend. De clog trend zet bij Invito ook dit seizoen nog even door. De open klompjes maken plaats voor laarzen met studs en houten hakken. Deze edgy boots zien we in verschillende materialen en kleuren. Van zwart leer tot mosgroene suède varianten: pick your favourite!

clogsInvito studded enkelboots € 99,99 

Op zoek naar vrouwelijke exemplaren? Dan zit je deze herfst bij Invito ook goed! Naast wedges zien we veel eigenzinnige high heels en plateaus. Ga met een tweed enkellaarsje met lak voor een klassieke uitstraling. Of creëer juist een sexy look met de luipaard print. It's all up to you!

invito wol

Invito grijs-zwarte enkellaarsjes € 79,99

Wij spotten ook fashionable tassen in de collectie, dit gebloemde exemplaar is onze favoriet!

invito tas

Invito Flower Schoolbag € 34,99

Al een klein beetje zin in nieuwe winterboots door de wintercollectie van Invito?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top