Fashion

Bloggers love blauw

Iedereen heeft natuurlijk wel iets blauws, maar knalblauw moet maar net je kleur zijn. Deze opvallende kleur komen we in het hedendaagse modebeeld in alle hoeken tegen; in kleding, accessoires, tassen en schoenen. Geen idee wat je met deze kleur aan moet? Bloggers to the rescue!

Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wil, dat blauwe. Een felgekleurde riem kan je outfit net dat ene beetje extra geven. Maar voor de die-hard fasionista's kan het natuurlijk niet bont genoeg. Blauwe broeken, maxi jurken, blauw met oranje in colorblock en misschien nog wel de populairste trend, electric blue shoes!

Knalkleuren zijn in ieder geval een must-have dit voorjaar en waarom beginnen we niet met een beetje blauw? Wellicht is dat toch iets safer dan gelijk voor kanariegeel of zuurstokroze te gaan. En voor de nodige inspiratie -want het blijft een lastige kleur- kijken we naar de fashion blog-babes. Die dit natuurlijk weer piekfijn weten te presenteren, en waar wij het weer veel van kunnen leren.

bloggers love

Door: Esmee Droog (memoriesfromwonderland.blogspot.com)

Deel dit artikel
Back to top