Fashion

Twin Couture: 2 zussen, 1 fashion label

Twin Couture is een gloednieuw kledingmerk dat is opgericht door de tweelingzussen Abigail en Lavinia. Met een collectie overladen door organic denim laten de zusjes ons zien dat je denim niet alleen als jeans hoeft te dragen.

De half-Nederlandse, half-Britse Abigail en Lavinia mogen dan qua uiterlijk heel veel op elkaar kijken, hun karakters en dus ook kledingstijlen zijn bijna het tegenovergestelde. Abigail beschrijft zichzelf namelijk als edgy, en Lavinia meer als classy. Deze twee uitersten zien we ook duidelijk terug in de collectie.

De collectie bestaat uit acht outfits: vier classy à la Lavinia en vier edgy à la Abigail. Zo hebben de sisters allebei aan jurk, jeans, jas en suit ontworpen en daar hun eigen draai aan gegeven door een andere kleur stof te gebruiken en het item op een bepaalde manier te combineren.

Edgy dress dress classy

edgy jeans Classy Jeans

Edgy Coat Classy Coat Edgy Suit Classy suit

Maar we weten allemaal dat mode geen regels kent. Wees dus lekker creatief en combineer items uit de edgy-lijn tot een classy look of natuurlijk andersom. Ook wel fijn om te weten: de kleding van Twin Couture is helemaal fair trade, diervriendelijk en wordt van 100% organic denim gemaakt.

Het kledingmerk is dit najaar al in vier winkels te koop. Wij hopen natuurlijk dat ze snel gaan uitbreiden met een eigen store in Amsterdam. Wat vind jij van de eerste items uit de Twin Couture collectie?

(Tekst: Yanis)

(Bron: Alljan Moehamad)

Deel dit artikel
Back to top