Fashion

Win jouw Estée Lauder beauty look

Ben je benieuwd hoe een compleet nieuwe make-up look jou zou staan? Met de Estée Lauder Virtual Makeover Widget kan je nu allerlei Estée Lauder make-up uitproberen. Vind de perfecte foundation voor jouw huidskleur en bekijk welke kleur lippenstift jou instant hot lips geeft. Tevreden met het eindresultaat, post jouw foto hier en WIN de Estée Lauder producten beautylook!

estée lauder lipstick advertorial1

 

Ga naar de Estée Lauder Virtual Makeover Widget op de site van Estée Lauder en load vervolgens jouw foto op en kijk welke look het mooist staat. De Makeover Widget is makkelijk in gebruik, realistisch en heeft oneindig veel mogelijkheden om uit te proberen. Ook de nieuwe Pure Color lipstickock lijn en de Pure Color nagellak kan je online uitproberen.

estée lauder lipstick advertorial2

Ben je uitgespeeld met de Makeover widget, zet dan jouw voor & na foto op de Estée Lauder Facebook pagina en maak kans op de make-up waarmee je jezelf een nieuwe look hebt gegeven! Drie lucky ladies winnen de make-up die ze gebruikt hebben op de makeover tool, met een maximale waarde van € 150,- ofwel vijf make-upproducten.

De winnaars van de drie hoofdprijzen worden gekozen op basis van de mooiste foto en de origineelste boodschap bij hun voor & na foto’s. Laat je creativiteit dus gaan en win een nieuwe Estée Lauder make-up stash.

 

estée lauder impressie tag 

Deel dit artikel
Back to top