Fashion

Win summer trip met Vogue Eyewear & Kate Moss

De zon schijnt en de zonnebril mag weer op! En je weet: een nieuw seizoen betekent een goed excuus voor een nieuw exemplaar. Vogue Eyewear is hét merk voor de fashionista die op zoek is naar betaalbare brillen en zonnebrillen, die naadloos aansluiten op de laatste trends. Samen met 'gezicht' Kate Moss daagt het merk je nu uit om jouw persoonlijk stijl te showen. Hiermee maak je kans op zomerse reisjes, waaronder één naar Sicilië!

kate moss vogue eyewear1

Vogue Eyewear heeft zich allang bewezen als maker van must have brillen en zonnebrillen. Dat een übermodel als Kate Moss 'ja' heeft gezegd om het model van 2011 voor het merk te worden, zegt daar natuurlijk al iets over. Voor komend zomerseizoen showt zij hebberigmakende monturen die doen verlangen naar subtropische oorden, maar zeker ook geschikt zijn om in ons kikkerlandje te dragen. De brillen zijn met name uitgevoerd in natuurlijke tinten, zoals bruin, zwart, crème wit en azuurblauw. Bovendien heeft Kate haar eigen Kate Select's serie op de markt gebracht onder het Vogue merk. Genoeg keuze dus! En zo in Vogue als de brillen zijn, zo betaalbaar zijn ze ook.

kate moss vogue eyewear2

Zet jij je nieuwe Vogue bril of zonnebril liever in een warmer klimaat op je neus? Doe dan vooral mee met de wedstrijd die Vogue Eyewear houdt, waarin je wordt uitgedaagd om je eigen stijl te laten zien. Ben je stoer of meisjesachtig? Kleed je je liever edgy of juist klassiek? Leg jouw persoonlijke look dan vast en geef je op voor de Vogue wedstrijd!

De beloning is niet mis: reisjes naar de favoriete plekken van boegbeeld Kate Moss. Eén van de bestemmingen is Sicilië, waar het model vorig jaar in het geheim is getrouwd. Vogue Eyewear zal vervolgens samen met Kate de winnaars uitkiezen. Ga nu naar: de Facebookpagina van Vogue Eyewear van de actie en doe mee!

kate moss voor vogue eyewear backstage1

kate moss voor vogue eyewear backstage2

Backstage kiekjes van Kate tijdens de Vogue Eyewear shoot.

(Tekst: Joyce)

 

Deel dit artikel
Back to top