Fashion

Nieuwe collectie Mydress.nl

De nieuwe collectie van Mydress.nl is available. Voor geprinte jurkjes, comfy jumpsuits en doorschijnende stofjes ben je bij Mydress.nl aan het goede adres. Onze kortingscode en het lekkere weer maakt shoppen bij Mydress.nl wel érg leuk!

De jurkjes in de nieuwe collectie Mydress.nl zijn allemaal onder de 100 euro. Maar Mydress.nl verkoopt niet alleen jurkjes. Ook jumpsuits en accessoires zoals oorbellen, kettingen en sjaals om je dress helemaal af te stylen, vind je in de online store.

Mocht je nou echt even niet weten hoe je je nieuwe jurkje het best kunt combineren? Daar heeft Mydress.nl een oplossing voor bedacht. Met een mailtje naar saliy@mydress.nl krijg je binnen 24 uur reactiestylingadvies en kom je zeker fashionable voor de dag.

In de nieuwe collectie zien we veel kleur en doorschijnende stofjes. Heerlijk dus voor dit warme weer of een avondje stappen. Wij zochten de leukste items van de nieuwe collectie Mydress.nl voor je uit.

My dress rood strapless

Dit rode jurkje is leuk voor naar het strand, een dagje winkelen of een avondje uit. Je kunt dit jurkje dus eigenlijk overal naartoe dragen, waardoor het zeker geen miskoop is. Het jurkje kost maar €39,95.

My dress polka dotted dress

Dit polka dot jurkje is wat netter en dus goed geschikt voor een etentje of een avondje stappen. Met een jasje en een gekleurde clutch maak je je outfit helemaal af. Het jurkje kost €34,95.

My dress tuniek beige

Draag dit loszittende tuniekje over je bikini naar het strand, of met een strakke spijkerbroek en een sleehak voor een dagje shoppen. Dit tuniekje kost €54,95 en is gemaakt van 100% zijde.

My dress jumpsuit

Deze blauwe jumpsuit is heerlijk voor een zomers dagje. Sandalen of pumps eronder en je outfit is af! En als het nog fris is even een jasje erover. De jumpsuit kost €34,95.

My dress little white dress

Ook voor een little white dress moet je bij Mydress zijn. De blote rug maakt het sexy maar ook stijlvol. Met een paar mooie hakken ben je helemaal klaar voor een avondje uit. Het jurkje kost €59,95.

My dress strak blauw jurkje

Dit strakke blauwe jurkje met een marinelook heeft lusjes voor een tailleriem. Met blote benen en slippers of sandalen eronder ben je helemaal klaar voor een zomerse date. Het marine-achtige jurkje kost €39,95.

Wil jij ook -met korting- shoppen bij MyDress.nl? Vul dan de code Fashionscene15 in voor 15% korting op de nieuwe collectie. De code is geldig vanaf vandaag tot en met 10 mei!

Wat ga jij met de kortingscode bestellen in de webshop MyDress.nl?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top